Forum Król Lew Strona Główna Król Lew
RPG [PBF] w realiach 'Króla Lwa' Nowy adres: http://pbf.krollew.pl/
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Forum przeniesione na adres: http://pbf.krollew.pl/
Quiz

 
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Król Lew Strona Główna -> Archiwum -> Archiwa Lwiej Ziemi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Vinity
Adept
<b>Adept</b>


Dołączył: 02 Maj 2010
Posty: 1234

PostWysłany: Wto Lis 16, 2010 10:16 pm    Temat postu: Quiz Odpowiedz z cytatem

Rozwiązanie Quizu wysyłajcie mi na PW, osoby które odpowiedzą bezbłędnie wezmą udział w losowaniu nagrody!

1. Kto swego czasu dzierżył stanowisko archanioła?
a. Allocation.
b. Raisa.
c. Shun.
d. Loretta.

2. Jakiej mocy nie posiadał anioł wolności przed reformą w rangach?
a. Możliwości czytania w myślach.
b. Zdolność stworzenia swoich klonów.
c. Moc przeistoczenia swego ciała w niewidoczną powłokę.
d. Zmienić się w dowolne zwierze.

3. Kto nie jest dzieckiem Kopy?
a. Vari.
b. Surreal.
c. Ray.
d. Inn.

4. Kto zabił Nale?
a. Kovu.
b. Kami i Blood.
c. Blood.
d. Zira.

5. Kto dał pomysł na totemy i gdzie go przedstawił?
a. Tauri w temacie "Pomysły".
b. Elerina w temacie "Dyskusje".
c. Shakira napisała do Kopy prywatną wiadomość z takowym pomysłem.
d. Felija w temacie "~~Off Top ~~".

6. Co się stało z synem Miyuki?
a. Został rozszarpany przez hieny.
b. Wyruszył w świat.
c. Popełnił samobójstwo.
d. Został zepchnięty ze ścian wąwozu.

7. Kto ochrzcił Kopę przezwiskiem "Momo"?
a. Shakira.
b. Miyuki.
c. Tauri.
d. Elerina.

8. Drugim mentorem w szkółce był/a...
a. Juliette.
b. Kopa.
c. Mako.
d. Hewa.

9. Kto wykorzystał znamiona jako progi do awansu na niektóre rangi specjalne, czy też do wyznaczenia osoby która powinna dostać totem?
a. Elerina.
b. Surreal.
c. Kopa.
d. Miyuki.

10. Pytanie od Eleriny - KTO ZAMKNĄŁ OFFTOP W WAKACJE?!
a. Kami.
b. Kopa.
c. Tauri.
d. Shetani.

11. Z kim LZ nie miała sojuszu/paktu?
a. Z Płonącą Ziemią.
b. Ze Złą Ziemią.
c. Ze Złotą Gwiazdą.
d. Lwia Ziemia miała sojusz/pakt ze wszystkimi stadami.

12. Co się stało z Kiarą?
a. Zabili ja Złoziemcy.
b. Odeszła do ZG.
c. Popełniła samobójstwo.
d. Odeszła do PZ.

13. Czy w ogóle LZ mogła porywać? Jeśli tak - powiedz, kiedy?
a. Mogła, podczas oficjalnego stanu wojennego.
b. Mogła i może.
c. Mogła, ale po reformie się to zmieniło.
d. Nie mogła nigdy.

14. Co się stało z Simbą?
a. Zabił go Kovu.
b. Odszedł do innego stada.
c. Opuścił LZ i stał się samotnikiem.
d. Zabił go jego własny brat.

15. A kto zrobił ten Quiz?
a. Elerina.
b. Marcelina.
c. Persefona.
d. Felija.

_________________
<center>
Jumping!!! Yes, oh ride on time
Reach for it, make a sound, go for it One more time

The shouting voice of that guy is revived
I want to try a love like that Get on time

I can fly You can fly is there a prohibition to flying?
Yeah all right!

Because being cute isn't enough BURNING HIT TIME

Let's talk about the important dream, embrace your trembling heart

that moment you had been always longing for, you can't catch it easily
however are you fully prepared yet? let's go!

and we will carve a new story forever run off and
dive Show me Fly the sky
</center>

<tr><center></center></tr>
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sylwia



Dołączył: 03 Gru 2016
Posty: 67

PostWysłany: Sob Gru 03, 2016 5:40 am    Temat postu: Forumoteka.pl Odpowiedz z cytatem



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Vinity
Adept
<b>Adept</b>


Dołączył: 02 Maj 2010
Posty: 1234

PostWysłany: Czw Lis 25, 2010 8:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odpowiedzi do Quizu:


1 - c,
2 - a,
3 - b,
4 - b,
5 - a,
6 - c,
7 - d,
8 - a,
9 - c,
10 - a,
11 - d,
12 - b,
13 - a,
14 - d,
15 - b.

Dobre odpowiedzi:
-

Złe odpowiedzi:
-Mako
-Divena
-Naila

No nic może w przyszłym roku pójdzie wam lepiej.. ^^

_________________
<center>
Jumping!!! Yes, oh ride on time
Reach for it, make a sound, go for it One more time

The shouting voice of that guy is revived
I want to try a love like that Get on time

I can fly You can fly is there a prohibition to flying?
Yeah all right!

Because being cute isn't enough BURNING HIT TIME

Let's talk about the important dream, embrace your trembling heart

that moment you had been always longing for, you can't catch it easily
however are you fully prepared yet? let's go!

and we will carve a new story forever run off and
dive Show me Fly the sky
</center>

<tr><center></center></tr>
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Król Lew Strona Główna -> Archiwum -> Archiwa Lwiej Ziemi Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz dołączać plików na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group